Tuesday, September 21, 2010

9 Syawal

Dah nak balik Kemaman. Anak2 tak buat perangai pun - adik tak nangis langsung.
Kami bertolak dari KL dalam pukul 2 lebih. Sebelum balik, singgah Restoran NZ - suami nak beli gulai ikan & ayam madu. Suami suka sangat gulai kat situ.

Sampai Kemaman dalam pukul 6 lebih. Seperti biasa setiap kali lepas balik dari KL atau kampung, mood saya terus down!!! Nak pulihkan balik mood tu bukannya senang he..he.. Kena ambil masa seminggu gak. Tahun ni saya rasa malas nak buat open house - cuma bagitahu kawan2 kalau nak datang beraya datang aje la tapi kena cal awal2. Bukan apa, saya nak menqadakan balik tidur saya yang tak menentu selama 2 minggu tu...

No comments: