Tuesday, September 21, 2010

8 Syawal

sebelum keluar mana2 wajib bergambar dulu

kar R&R Bukit Merah - berhenti makan

dalam perjalanan ke KL singgah jap umah mak Pakcik Din kat Semanggol


ala2 filem hindustan pulak!!


AKSI2 DARA PINGITAN




AKSI2 CINTA KENA DERA NGAN UMI SU he..he..




plan nak bertolak ke KL pukul 10 pagi tapi akhirnya pukul 2.30 baru bertolak.
konvoi 3 kereta
kereta saya
kereta kakak
kereta Bidadarindu

sampai KL dah malam
tak ingat pukul berapa
lepas hantar ibu, emak & bibik Is
kat rumah kakak
kami ke rumah abang Eky
ada open house
Lyn buat mee kari

tapi sebelum tu kakak & abang Lee
keluar cari nasi lemak kat mak
tetapi tak ada satu pun kedai yang buka
kesian
last2 mak makan sardin aje
tapi ibu kata mak makan bertambah
pasal lama tak makan sardin kot hi..hi..

sampai umah abang
bidadarindu dah nak balik
pasal mereka tadi terus ke rumah abang dulu
3 panglima tu macam bad mood
pasal nak kena berpisah

sampai rumah abang
tengok makteh sekeluarga pun ada
dek kerana ralit tengok cerita Pearl Harbour kat HBO
pukul 1 pagi baru kami balik
tengok2 uda, Farah & Ain dah ada kat umah kakak
sembang punya sembang
pukul 3 pagi baru tidur

4 comments:

rositahmdzain said...

x mencabar langsung, baru sampai bkt merah dh benti mkn padahal dekat je..:-P At least bkt gantang ke jauh la sikit.

Umi su ni xde kerja sungguhla p letak cinta dlm beg secret resipi. Kesian budak tu.. Eh lupa lak nak komen ni apa org panggil, wall ek? Dah tukar kaler n garis2 lg. Cantik gak..

Hafidzin said...

Memang lapaq sangat masa tu uda - mana taknya pukul 9 ke 10 pg dah makan nasi. Sayang breakfast cucur udang kat umah maklong pagi tu, pastu beli bihun & pasembor kat kedai Kassim. Makan x banyak la sangat pasal sibuk ngemas barang2.
Ingat nak bertolak awal tapi nak dekat pukul 3 baru bertolak, mana tak lapaq!!! he..he..
pasal Cinta tu memang niat nak sakat dia - cubaan masuk kan dia dalam pasu tak berjaya pasal mak nampak hik..hik..

Hafidzin said...

baru tukar template tadi - macam2 ada tak tahu nak pilih yang mana..

bidadarindu said...

mana x lapar uda..ruang perut dah besar,makan sikit,diet konon...perut x leh terima keadaan lapar tu..he he he..

mmg nak kena ummi su nie...nasib baik mak nmpk..