Monday, September 20, 2010

5 Syawal

hari tu potong kek Awatif - hari ini turn Balqish pulak pasal masa Awatif potong kek tu Balqish tak ada

riuh rendah time nie
banyak sangat budak2 kecik he..he..

lepas selesai ambil gambar
time rebut kek pulak ha..ha..



anak2 sedara yang perangai macam2


ramainya!!!

macam2 gaya ada

makan laksa kat rumah atie - sedap!!

tengok muka saya yang berminyak tu..
baru lepas buat spa kaki

selesai buat spa kaki - kita bergambar pulak

nampak tak peluh saya tu? memang panas - berbaloi!!

uda ngan ayunya menahan panas

kakak ngan abang Lee
raya ke 5 pergi buat spa kaki
pastu pergi rumah Atie (officemate dulu masa kat Umpan)
makan laksa
tapi sebelum tu singgah umah mertua jap
makan mee rebus
elok la tu lepas buat spa kaki
buang segala toksin
pastu p tambah makan pulak
macamana nak kurus
macamana nak buang lemak
kan??????
malam tu potong kek Balqish
kan haritu dah potong kek Awatif
kata nak buat birthday party tak jadi pasal rasa penat sangat nak organise
padahal semua dah ready

1 comment:

bidadarindu said...

next time balik kg nak buat gak la spa kaki tu...macam best jek...