Monday, September 20, 2010

3 Syawal

kek birthday Awatif yang di tempah awal oleh Umi Farah & Umi Ain
sepatutnya nak buat birthday party pada raya pertama tu tapi di sebabkan Umi penat sangat tak jadi nak buat padahal semua preparation dah dibuat
gula2 dah dibeli, hadiah2 untuk games dah siap di balut, kek pun dah di ambil pada hari Khamis

last sekali sambut ngan family aje

Awatif ngan sepupu2 kecil

sepupu2 kecil kecuali
yang kiri sekali tu Umi Nani
yang kanan sekali Umi Fiqah
Umi Nani & Umi Fiqah ni lah yang banyak ajar
pasal berboyfriend2 nie kan? he..he..


raya ke 3 kami sekeluarga tema hijau

saya dari rumah mertua boring aje pasal tak pergi mana2
anak2 pun dok ngeluh tak dapat nak kutip duit raya
jadi saya ajak suami pergi keluar beraya
sebelum tu singgah rumah ibu jap
bila sampai rumah ibu kakak cal
bagitahu Mak Cik Yah buat laksa
tanya sepupu2 kot2 depa nak ikut
tapi depa ada hal lain
yang nak ikut cuma Hanani, Fiqah & Aryana

pergi rumah Mak Cik Yah makan laksa
berjanji ngan kakak jumpa kat sana pasal kakak dari rumah mertua dia
pastu kami pergi rumah Mak Jang Johara

lepas hantar Hanani, Fiqah & Aryana kat rumah ibu
kami terus ke rumah mertua balik
2-3 hari ini malam2 baru sampai rumah
letih sungguh!!!

No comments: