Sunday, August 8, 2010

tambah gambar

Lagi gambar2 masa pergi Kuantan semalam.







Masa ni Awatif dok ngadu sakit perut (adik tumbuk dalam kereta pasal gaduh rebutkan tempat duduk kat tengah2 tu) & sakit pinggang kerana jatuh terlentang masa pergi Kem hari Jumaat tu. Dia tak bagitahu Umi awal2 pasal takut Umi marah. Masa dia nak tidur Jumaat malam tu dia dok merengek lenguh & sakit badan. Saya tak tahu dia jatuh masa tu. Suami dok bising jugak kenapa masa Kem tu budak2 kena basuh bilik air.

2 comments:

Kaz said...

Semakin cantik dan manis anak dara FIzin ni. Jeles tau ina tgk orang ada anak perempuan sbb boleh pakai baju cantik2 dan bergaya mcm emaknya juga.

sayang said...

next year ina boleh la pregnant lagi - mana tau rezeki kali ni anak perempuan pulak...