Monday, August 9, 2010

postponed

masa ni dah tahu kena postponed, tengah tunggu ubat
uda, mak, makteh & ibu

dalam bilik menunggu, masa ni mak dah ada kat dalam dewan bedah



ramai2 hantar mak kat dewan bedah


semua berebut2 nak cium mak


nak masuk dah dewan bedah



dalam lif sempat lagi berposing


mak sejuk


nak ke bilik bedah dah nie..


posing jangan tak posing


siap2 nak ke bilik bedah- tingkat 3


last2 kena postponed


kami 2 beradik baru "breakfast" - dah pukul 1 petang time tu...
lambat dapat bilik

Mak tak jadi operate hari ini kerana buah pinggang mak tak stabil gara2 badan kurang air. Mak dah masuk bilik bedah dah, dah siap baring kat katil tapi last2 Doktor kata tak boleh buat hari ini. Doktor bagi ubat untuk 3 hari, tengok hari Khamis ni macamana. Kalau ok boleh terus buat & kalau tak ok kena tangguh lagi. Mak macam nak marah aje pasal dah ready mental & fizikal. Kesian Doktor kena marah ngan mak. He..he....

Tapi Doktor cakap tu betul jugak, Doktor tak nak ambik risiko - kalau buat jugak takut apa2 jadi kat buah pinggang. Baik tangguhkan. Tengok la hari Khamis ni macamana. Minta2 semuanya berjalan dengan lancar & seperti yang dirancangkan.

No comments: