Monday, August 30, 2010

Hari Usahawan

Cerita ni dah lama. Tengah dok belek gambar2 dalam hp nie terjumpa gambar2 nie. Ni masa sekolah kakak buat Hari Usahawan. Kakak kena bertugas kat gerai mee & bihun goreng. Hari Usahawan ni diadakan pada hari mak keluar Hospital Pusrawi hari tu. Pagi tu saya & anak2 join sekali sebelum tengahari tu ambil ibu & mak kat Hospital.

Awatif & Balqish tengah leka tengok persembahan karaoke, kalau tak silap sesiapa yang nak nyanyi di kenakan satu lagu 50 sen

aksi kakak yang buat2 sibuk he..he..

dua budak ala2 botak ni tengah makan burger

ntah apa yang la yang di sembangkan tu...

bila sedar aje Umi nak snap gambar, dia terus buat action ala2 artis, geram betul la...

p/s : satu kupon rm5, sedar tak sedar, saya & kakak habiskan hampir rm90 beli kupon, memang tak sedar pun!! ntah apa yang anak2 & kami beli pun tak tahu la..

No comments: