Thursday, August 26, 2010

hari ke 2 di Kuantan Specialist

Hari ke 2 kat Hospital - boring dah tapi masih boleh di kawal. Suami ngan Awatif tidur kat rumah - dalam pukul 4 petang baru sampai Hospital.

menu berbuka hari ke 2 di Hospital

muka pesakit & Umi pesakit yang tak cukup tidur

motif utama gambar ini di ambil
nak bagi Robin "dengki" he..he..

"agak2 Robin dengki tak adik ada kereta control baru ni Umi?"
he..he.. iyalah tu...


Walid & Kakak yang baru sampai, tidur kat rumah semalam

walaupun sakit, muka happy aje pasal dapat mainan

pose yang tak berapa menarik he..he..

lunch adik nasi ayam

adik banyak tidur aje waktu siang pasal kesan ubat

adik tidur mesti nak Umi baring kat sebelah

tengah boring tahap kronik nie he..he..

"Umi ni asyik nak ambik gambar aje"

breakfast adik pagi tu

Umi yang suapkan adik makan tetapi time ni nak bergambar
kena berlakon kejap he..he...

kena nebulizer setiap 4 jam

tengah tunggu nurse bukakan drip air tu
adik nak mandi

sebelum mandi kita pose dulu

No comments: