Thursday, August 26, 2010

bye2 Kuantan Specialist

sampai aje rumah terus dia ke "sini" dulu - main game - lepaskan rindu



hari ini adik merap aje - kat mana Umi ada, kat situ la dia ada

ubat2 adik untuk seminggu

masa ni dia tengah pening kepala - asyik nak ngamuk aje

kesan ubat - tidur aje





Adik masih tak sihat sepenuhnya lagi tapi mungkin Dr faham yang kami nak balik awal, anak2 pun dah buat perangai macam2. Adik masih kena buat nebulizer di Klinik biasa 3 hari berturut2. Semalam pukul 3 pagi adik ngamuk pening kepala - hampir 2 jam jugak dia menangis sakit sampai saya panggil nurse suruh tanya Dr macamana. Bila nurse datang tengok tak ada yang serius. Bila pujuk2 dia sambil urut2 kepala dia, pukul 5 pagi baru dia tertidur balik.
Masa nak balik tadi adik demam - bila bagi ubat demam baru dia ok sikit. Dia merap sungguh hari ini - asyik kena urut2 kepala dia aje. Garang bukan main. Sikit2 tengking Umi. Tak boleh terlanggar sikit tangan yang ada jarum tu.
Banyak yang nak di ceritakan tapi layan dulu la gambar2 ni, esok nanti saya ceritakan.

2 comments:

Kaz said...

Welcome back Fizin and Aisy. Rindu kat fizin sbb dah lama tak update blog, hehe. Apapun, apa yg berlaku adalah satu bonus berganda utk fizin sekeluarga dari Allah di bulan Ramadhan ni. Smg Aisy terus sihat ya. Apa yg pasti umi Aisy tetap vogue walaupun tgh jaga anak sakit kat hospital. Itulah fizin dan yg ina kenali.

Hafidzin said...

Ina - Aisy tak sihat sepenuhnya lagi, dalam sehari tu ada la jugak dia batuk & badan panas sikit, tapi lepas bagi ubat dia lega. Untuk 3 hari seterusnya ni dia kena buat nebulizer lagi.
Ttg vogue tu tak adalah sangat he3....