Saturday, August 21, 2010

Alhamdulilah

Alhamdulilah, pagi ni badan adik dah tak panas & kurang batuk - tapi kena jugak pergi Kuantan Specialist nanti untuk check takut2 ada apa2 yang kita tak nampak & tak tahu.

Saya dah siap packing baju2 - kot2 nanti kena warded - minta2 tu tak kena la pasal pagi ni nampak dia dah ok. Semalam dia tidur pun nyenyak aje - mungkin pasal semalam Doktor tukar ubat lelah & demam yang kuat sikit & tinggi sikit dosnya.

Suami kata pukul 8pg nanti baru nak bertolak ke Kuantan.

p/s : doakan yang terbaik untuk kami sekeluarga

p/s : warded dalam bulan puasa bukan kali pertama - dah bersedia dari segi mental & fizikal.

2 comments:

rositahmdzain said...

minta2 adik x kena warded. harap2 demam dah lega. dahla kurus, makin kurusla.

Kaz said...

Smg Allah memberi yg terbaik buat Fizin sekeluarga. Smg Aisy cepat sembuh dan tak perlu warded. Sabar Fizin ya...