Friday, July 23, 2010

Mann - Khushiyan Aur Gham English Subtitles



Pertama kali tengok cerita ini - tak ada subtitles - memang cd tu tak ada subtitles - masa tu tak kahwin lagi, time tu lak MakSu tengah dalam pantang bersalinkan Afiqah. Tak faham langsung cerita ni pasal tak tahu apa yang depa dok kata tapi yang pastinya cerita ni banyak sangat scene nangis. Kami dok cakap la apala yang sedih sangat nie. Amir Khan nangis merambu air mata, Manisha Koraila pun sama.

Bila dah ada cd yang ada subtitles, saya pun beli la. Bila tengok kali ke2 tu ha!! baru lah tahu hujung pangkalnya. Barula faham apa la yang hero & heroin tu sedih sangat. Walaupun tak faham masa pertama kali tengok tu, air mata tetap keluar gak..he..he..

Teringat zaman dulu2...

No comments: