Friday, June 18, 2010

cerita ringkas

Ingat nak bangun lambat sikit hari ini tetapi tak boleh jugak. Ada plan lagi hari ini - pertama nak bawa mak, ibu & Long makan steak.
kedua nak tempah baju kat Flower Girls untuk Awatif & Balqish.
ketiga bawa mak, ibu & Long makan malam kat Restoran Cheng Ho.
Mr Hubby pun akan sampai KL malam ni. Esok kami nak balik rumah dah. Rasa macam kejap aje 2 minggu.

Malam ni tidur di rumah Kakak. Sampai rumah nanti boleh cerita panjang2 - suami dah sampai tapi saya dok kat depan komputer lagi. Tadi dok sibuk ngan fb - upload gambar masa kecil2.

No comments: