Sunday, June 27, 2010

Hero Kecil


antara koleksi2 kereta kecil adik


kerana kesian - beli jugak kereta kecil ni kat dia - muka kesian dia sungguh mencairkan - he..he.. pandai dia bawa diri, ambil aje la kereta tu, harga rm12-00


mula2 dia dok belek buku colour toy story


tengah dok fikir nak buku colour ke nak kereta kecil


tak puas2 belek lagi

Tentu Umi Wani kalau baca - mesti tertanya2 - si adik tu tak apa ke bila Umi & Walid belikan baby alive kat Awatif. Dia tak ngamuk ke nak mainan jugak? Dia tak jeles ke?
Ha..ha.. sebelum keluar rumah tadi - dah pesan siap2 kat dia - tak nak beli mainan apa2 dah kat adik - suruh dia berjanji - nak beli untuk Kakak aje pasal Kakak pandai - exam dapat 7A - janji ngan dia, kalau adik belajar & pandai baca - umi & walid beli mainan kat adik pulak.

No comments: