Tuesday, June 1, 2010

cerita 2 hari



Isnin - banyak habiskan masa menghadap komputer - tengok drama Korea (2 minggu balik kg sure susah nak tgk) - walaupun tak ada subtitle - janji faham apa kesudahan ceritanya. Tak masak, gulai daging banyak lagi, sengaja buat lebih untuk makan 1-2 hari. Cicah dengan roti canai segera sedap tu - suami suka sangat. Adik mood baik aje hari ini - senang aje siapkan dia pagi ni - tak ada lah nak buat perangai - nak tahu kenapa? - cakap ngan dia lagi 4 hari aje nak pergi KL - itu yang buat mood dia terus baik aje.

Selasa - pagi ni tak sempat buka komputer - lepas ambil adik sekolah baru ada masa tetapi kejap aje - lagipun banyak kerja hari ini nak kena buat. Masak sup fish ball & cendawan dan goreng ayam - menu makan malam. Adik lunch nasi lemak. Lepas ambil adik sekolah singgah Tunas Manja - ingat nak masuk kejap beli cendawan & fish ball aje tapi bila dah masuk tu - benda yang tak ada dalam senarai pun boleh beli - itu yang malas nak pergi - tambahan pulak pergi dengan si boy tu - kalau setakat 1-2 barang beli kat kedai biasa aje - tetapi kat kedai biasa tak ada pulak jual cendawan - selalunya ada. Malam tu keluar beli tape recorder video & keluarkan duit dari CIMB - tabung HSFD. Esok nak bayar deposit dekat A Famosa.


No comments: