Wednesday, May 5, 2010

hadiah muqri




Nak bagitahu kat Muqri abang Aisy dah belikan hadiah untuk Muqri, jenuh semalam dok pilih hadiah, tapi masalahnya abang Aisy pun nak hadiah jugak, bukan setakat tu je, nak belikan untuk Abang Robin sekali. hai..parah la ayah su kalau macam tu. he..he..

Masa balutkan hadiah part 1

awatif : Muqri tahu ke sabtu ni birtday party dia?
Saya : mestilah dia tahu
awatif : best la dia (jeles rupanya)

Masa balutkan hadiah part 2

aisy : best la muqri tu, dapat hadiah byk
saya : iyalah birthday dia, nanti birthday adik suruh papa belikan

Kesimpulannya dua-dua jeles,jeles muqri dapat hadiah ke atau papa buat birthday party? Awatif kata birthday dia tak special. Nanti depa sampai papa boleh tanyakan....

No comments: