Thursday, April 29, 2010

Happy Birthday Umi Farah



Dalam facebook tadi dah wish, tapi bila tgk Bidadarindu tu ada n3 ni, jeles la pulak. Nak la jugak wish dalam blog ni, maklumla dah ada blog..he..he..jangan ngata ni lawak malam pulak..

HAPPY BIRTHDAY FARAH - semoga panjang umur, murah rezeki, dicepatkan jodoh. Disebalik dugaan itu ada hikmahnya. Tuhan nak temukan Farah dengan orang yang lebih baik seratus kali. Percaya lah....Kak sayang dah "faham sangat2' dah...

Sorry ya - gambar tuan punya blog yg besar (heran jugak - rasanya berat dah turun tapi dalam gambar nampak gemuk mcm tu jugak) - he..he..itu aje yang ada gambar Farah.

No comments: